Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2009 10:09 - рупите
Автор: megan503 Категория: Туризъм   
Прочетен: 4389 Коментари: 3 Гласове:
2

Последна промяна: 13.07.2010 15:41


imageimage

                   Сбъднах едно мое отколешно желание - да посетя дома на баба  Ванга - къщата й в Петрич , която ве
че е къща-музеи и лятната й къщичка в местността Рупите.Щастлива съм че се докоснах до атмосферата на този феномен!!!Винаги съм искала лично да се срещна с нея , но явно не ми е било времето за това а и слава богу нямала съм онези проблеми , които са водили хората при Ванга.Уникална икона има в дома й в Петрич - Богородица , но не с младенеца , а с Исус на разпятието- Богородица е най красивата ,която съм виждала и най-тъжната - та нали детето й е в страдание- какво по тъжно за една маика!?Та тази икона се намира в молитвената стаичка на баба Ванга и интересното е как е дошла при нея-Ванга сънувала сън, в който вижда иконата и Богоридица й казва , че тази икона трябва да е в дома й и пред нея да се моли -казва й също къде точно да я намери-местност близо до Мелник . Ванга изпраща хора да търсят иконата на описаното в съня й място и те я намират!!! И  тази икона е в молитвената й стаичка , в която има и невероятно красив иконостас ,поръчан от Ванга
  намерената по съня й икона
image

иконостаса изработен по нейна поръка
image

. Толкова много хора са й благодарни,толкова много е помагала - в къщата й има уникални предмети ,подарявани й с любов и благодарност!

предметите ,подарени й с много любов и благодарност
image

image

image

Много се развълнувах ,прочитайки предсказанията на Ванга за нашата България,а имено- :ЩЕ ДОЙДАТ ДОБРИ ДНИ ЗА БЪЛГАРИЯ , ЗА НАРОДИТЕ,КОИТО ПОМАГАТ НА НАШАТА ДЪРЖАВА. ЩЕ МИНЕ ВРЕМЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗПРАВИ СНАГА,САМОЧУВСТВИЕТО НА ХОРАТА ЩЕ ПОРАСНЕ.
   Дано това стане по скоро,защото е жалко децата ни да са в чужбина и там да се доказват ,а не в родината си !
image

    Ето и едно послание от тази уникална жена-ОБИЧАИТЕ СЕ ,СТРЕМЕТЕ СЕ КЪМ ДОБРИ МИСЛИ И ДЕЛА,ЗАЩОТО ТОВА Е НАЙ-ДОБРОТО ЛЕКАРСТВО ЗА ВСИЧКИ!!!
image
    А Рупите са невероятно място-уникално спокоиствие се излъчва в цялата местност , невероятно усещане - сякаш времето е спряло  и усещането за сигурност.Страхотна природа - в подножието на планината равно като тепсия място,гейзера с извиращата минерална вода , която извира с 72 градуса температура,езерцата от тази вода -веднага си събух обувките и си потопих краката в лековитата вода-между друготоводата не е подходяща за пиене .Приятно впечатление ми направи чистотата на местността-поддържано и подредено-с много и екзотична растителност място,лятната къщичка на Ванга ,където е прекарвала дните си лятно време а се е прибирала да спи в Петрич.Тази къщичка ще бъде отворена за посещения , както е и къщата й в Петрич.
Разбира се посетих и църквата , поклоних се и на гроба на Ванга , който се намира до църквата . На гроба й много червени мушката , а една благодарна й женица ,която спомена ,за личния си контакт с Ванга ,постави червени рози в знак на почит към -нея-невероятния феномен , прочул се далеч зад пределите на страната!

гробът на ВАНГА - винаги със свежи цветя!

image

лятната къщичка на Ванга

image

image

image

и снимки с вълшебните езерца с лековита вода


image

image

тишина и спокойствие

image

image
ОБЕЩАХ СИ - ЩЕ ОТИДА ОТНОВО !!!Ще заведа любимите си деца-най -голямото съкровище в моя живот-слава богу имам си две -син и дъщеря -да са ми живи и здрави!И когато си доидат/и двамата са вчужбина/едно от местата ,което ще посетим е РУПИТЕ -обещавам си.
  За иконите в църквата - нещо ме подтиснаха , не мисля , че са направени подхдящо -много гротескни ми се видяха, не знам ,не съм специалист , а и казват , че Ванга така ги е поръчала да се нарисуват/знае се, че ги нарисувал Сетлин Русев по неина поръчка -тя е казала какво да нарисува/
 В заключение още едно послание от Ванга-:НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ СИ-ВАЖНО Е ДА СИ ДОБЪР ЧОВЕК!!!!

image





Тагове:   екскурзия,


Гласувай:
2



Следващ постинг

1. ivelina1983 - Е това е блог !!!
11.07.2009 11:48
Благодаря , чудесен блог ! А снимки ?
цитирай
2. elpidaa - Това място има енергия, сила!. . . ...
21.07.2009 17:29
Това място има енергия, сила!
...дано някой ден имам възможност да се докосна до тези земи!
Поздрав!
цитирай
3. megan503 - вече има и снимки. . . . . . . . . . . . . :))
02.01.2010 17:44
вече има и снимки.............:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megan503
Категория: Хоби
Прочетен: 430007
Постинги: 125
Коментари: 615
Гласове: 3287
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930